Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 13.-19. juuni

Jaanidele eelneval nädalal oli käsil suur treenimine, sest klubi 2013 ja 2014 vanusegrupid läksid neljaks päevaks Käärikule laagrisse. Mängude poolest oli tegemist pisut tagasihoidlikuma nädalaga.  

 

2009 punane:

Helios Punane (09) 0:5 Pärnu Vaprus (09)

Laupäevases mängus oli meil palju võimalusi, mis oleks võinud kohe esimesel poolajal mängu kulu meile sobivamaks muuta. Kahjuks jätsime need olukorrad kasutamata. Samuti ei saa uhke olla vastastel lüüa lastud väravate üle, kuna need said alguse Meie endi eksimustest.

Protokoll

Hooaja esimesel poolel saavutati U14 II liigas 2. koht. Teises pooles mängime U14 II liiga A tasemel ja siis on juba sihiks U15 Esiliiga koht!

 

2011:

EMV mäng JK Tallinna Kalev Valge vastu ei läinud nii nagu plaanitud. Mängupilt oli hea ja võimalusi oli, kuid lõpus tuli ikka vastu võtta 0:2 kaotus.

Protokoll

 

2013 punane:

Sellel grupil olid käed ja jalad tööd täis. Esmaspäeval alustati nädalat EMV turniiriga.

Treeneri hinnangul oli tegemist hea turniiriga. Sõnu kinnitavad laste tulemused- kolm võitu kolmest! 

Elva punane alistati seisuga 2:0, väravate autoriteks Devon ja Maria. 

Valga Warriorsitest oldi üle seisuga 6:1. Selles mängus said jala valgeks: Reinar (2x), Maria, Devon, Fred ja Genert. 

Tartu Kalevilt võeti võit seisuga 2:0. Väravad läksid Devoni ja Karl Markuse nimele. 

 

15.-18. juuni veedeti Käärikul laagris. Ning otse laagrist sõideti Tammeka Cupile!

Taaskord saadi kirja suurepärane turniir.

Sarnaselt EMV turniiriga alustati päeva 2:0 võiduga ja seda Elva punase üle. Seekord lõid väravad Reinar (assist Karl Markus) ja Karl Markus (assist Devon).

Sealt edasi alistati 2:1 seisuga Tammeka sinine. Mängu esimese värava suutsid lüüa küll sinise vormi kandjad, kuid üsna kiirelt peale seda sündmust said väravale pihta Devon (assist Rudolf) ja Kermo.

Jõgeva Nooruse vastu avas värava skoori Maria. Teise värava suutsid vastased ise endale lüüa. Sealt edasi tuli veel kuus väravat. Üks neist lisandus Maria arvele, kaks Feliksile ja Karl Markus, Fred ja Kermo pidid leppima ühega.

Poolfinaalis läks päev pingelisemaks. Tammeka tüdrukutega ei suudetud mängu sees võitjat välja selgitada, kuna seis jäi tänu Devoni ja Karl Markuse väravatele 2:2 viiki. Penaltitega suudeti otsustada Heliose paremus üle ja meil tekkis võimalus mängida finaalis.

Finaalis Elva valge vastu olid kõik tublid. Korra lasti Elva ette, kuid Karl Markus (assist Devon) lõi kiirelt ka värava tagasi. Taaskord oli mängu lõpuks seis viigis. Penaltitega aga seekord nii hästi ei läinud, ning vastu tuli võtta 2. koht!

 

Pilt:lapsevanem Merily Taur

2013 Tammeka Cup 18.06.22 2. koht, Pilt: Merily Taur

Lähte 2014:

Pühapäeval osaleti Tammeka Cupil.

Koos meiega osales viis võistkonda, kes kõik mängisid omavahel läbi. Saime mängida Tammeka Valge II,Tammeka Valge I, FA Tartu Kalevi ning Puhja SK Barca vastu. Võitja selgitati välja punktide alusel.

Ka Meie olime enne turniiri neli päeva treeninglaagris Käärikul. Tuleb välja,et laagris käik oli väga kasulik. Turniiri alustasime väga suureskoorilise võiduga ning poiste motivatsioon ei langenud terve võistluse vältel. Lõime ise palju väravaid ja lasime endale lüüa ainult kolm. Võitsime kõiki vastaseid ja tasuks turniiri võit.

Tegemist oli esimene turniiri võiduga antud poistele- loodetavasti on neid veel palju tulemas! Au ja kiitus poistele ning sama hooga edasi!!!

2014 Lähte Tammeka Cup esikoht 19.06.2022

 

2015:

Ka see vanusegrupp osales Tammeka Cupil. Seda samuti pühapäeval.

Vastased ja ka mängud osutusid väga võrdseks. See kajastus ka mängu tulemustes. Teeniti kaks võitu, üks viik ja kaks kaotust.

Pilt:lapsevanem Evelin Lahesoo

2013 Tammeka Cup 18.06.22 2. koht, Pilt: Evelin Lahesoo