Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 23.-29. mai

Nädala sees ja vahetusel panid noored palli mängu nii Tallinna külje all kui ka koduväljakutel. Nagu ikka, siis andsid treenerid ülevaate ja hinnangu mängudest.  

2009 punane:

Suutsime tervet mängu kontrollida. Tegime kaitses väga head tööd, nullides vastaste rünnakuvõimalusi. Kohe algusel löödud värav (3. minutil, karistuslöögist) andis meeskonnale enesekindlust ning soovi seisu suurendada. Aga seekord pidime leppima ainult ühe väravaga. Õnneks sellest selles mängust piisas.

Protokoll

2011:

Seekord sõideti külla Saku mängumeestele. Kohe alguses suudeti vastaseid 2:0 juhtima asuda. Kuid Saku poisid suutsid enda kaotusseisust üle olla ja mängu tagasi tulla. Mõlemad tiimid olid täis võistlushimu ja tahtmist. Võrdse mängu tulemus kipub tihti olema võrdne- nii ka seekord. Lõppseis 2:2.  

Protokoll

2011-12 ja Lähte 2010-11 ühendvõistkond:

Lapsed osalesid U12 EMV turniiril, kus oli 6 võistkonda. Võistlused toimusid Tallinnas Kotka staadionil. Kõik meeskonnad said omavahel läbi mängida. 

Kahjuks saavutasime ise ainult ühe võidu seisuga 1:0. Kuid võidetud mängu värav ei jäänud meile turniiri ainsaks. Seisuga 1:2 küll kaotasime, kuid väravarõõm oli siiski lohutav. Kõik teised, ehk kolm mängu, kaotasime seisuga 0:2.

Midagi kurvastavat ei ole, sest mängupildi põhjal võib öelda, et mängud olid siiski võrdsed ja tasavägised. Tuleb lihtsalt ise rohkem olukordi väravaks lahendada. Eriti tahan aga kiita meie kolme tüdrukut ning väravavahti, kes tegid mängudes super tööd. Teised olid ka tublid, kuid need neli nime paistsid seekord rohkem välja. Harjutame ikka edasi, küll siis tuleb rohkem võite ka.

 

U16:
Noormehed käisid Rakveres. Tarvale jäädi seekord selgelt alla tulemusega 0:5.