Ostukorv: 0

Meeste hooaja esimene pool

Kodulehel, ega ka mujal, pole pikalt juttu olnud meeste tegemistest. Seetõttu võtame hooaja alguse kiirelt kokku.

 

Algus oli kohutavalt raske. Punktiarve avati alles viiendal mängul. Siis saadi võõrsil kirja 1 punkt ja seda 1:1 viigi eest Viimsi JK IIga.

 

Ka peale seda mängu tuli veel üks kord kaotuse valu tunda. Kuid lõpuks tuli ka võit!

Hooaja seitsmendas mängus alistati koduväljakul seisuga 3:0 Jõhvi FC Phoenix! Meeste ja treenerite pingutused kandsid lõpuks vilja. Mängu lõpus andis peatreener Simone Uggeri sellise kommentaari: “Kauaoodatud esimesed 3 punkti. Meeskond läks õige vaimuga väljaku peale. Kaitsefaasis tegime väga hea mängu, eriti teisel poolajal.  Suutsime vastased suruda oma kuusteistkasti. Tekitasime palju väravavõimalusi ja 3 tükki sai vastase väravahi seljataha löödud. Nüüd jätkame tööga sest ees on raske mäng Welco II võiskonnaga”.

 

Peale esimest võitu tuli veel kahel korral vastase nappi, üheväravalist, paremust tunnistada. Kuid hooaja kümmnendal mängul saadi hakkama saavutusega, mida meeskond ise ka ei suutnud uskuda. Alistati tabeliliider, kes sel hooajal ei olnud veel ühtegi mängu kaotanud! See võit võeti võõrsil kindla 1:3 seisuga.

Taas küsisime peatreenerilt paar lauset: “Kui võidad liigaliidrit, kes ei olnud siiani kaotusseisu maitsnud, siis see tähedab, et nädala sees oli väga hea ettevalmistus. Mängijad said väljakul suurepäraselt hakkama! Kolm punkti on selle eest igati hea tasu. Nüüd näitame järgneva kolme mänguga, mille mängime veel enne puhkust, et see ei olnud juhus, vaid me olemegi võitjate tiim”.

Seekord sai sõna ka esinduse mängija, ning esimese värava autor, Hugo Salmar: “Olime tiimiga kohe kindlasti ühtsemad kui vastane. Andsime endast kõik ning tahtsime väga võita. Sellest mängust oli näha, et oleme võimelised tabeli esiotsaga konkureerima.”

 

Viimatine mäng mängiti laupäeval ja seda koduväljakul Jõgeva SK Noorus-96 vastu. Oi, kui pingeline oli see mäng!

Esimesel poolajal suutsid vastased kaks väravat kirja saada. Kohe teise poolaja algul vahetati kolm paari värskemaid jalgu sisse. Mängupilt muutus järjest lubavamaks ja ärevamaks- tuli vähemalt kaks väravat tagasi lüüa, et punkt kätte saada. Ka 63. ja 80. minutil saadeti uut kahurväge sisse. Need vangerdused tasusid ära, sest 84. minutil lõi Romet Haug värava. Kellal jooskmas viimased minutid, läks asi veel ärevamaks. Kohe nii ärevaks, et protokolli järgi 90. mänguminutil võttis Jõgeva poolik meie rünnaku koos meie mängijaga maha, teenides sellega endale mängu teise kollase ja seega ka punase kaardi. Ootused olid suured. Loodeti, et lisaminutitega tuleb meile see värav koos viigipunktiga ära, aga kõigi üllatuseks ja nördimuseks lasi kohtunik peale meile antud karistuslööki mängul jätkuda vaid 15 sekundit.

 

Enne pisikest suvepuhkust liigast on veel mängida kaks võõrsilmängu. Karikavõistluste raames on toimumas ka kolmas mäng ja seda kodus. Kuigi fännid on alati oodatud ka võõrsilmängudele, siis siin mainime eelkõige ära koduse mängu- 03.07 kell 17:00 Annelinna kunstmurustaadionil. Loosi tahtel on selles mängus meeste vastaseks RL. Jalgpalliklubi 32. keskkool.

Esindusmeeskonna järgnevad mängud ja eelnevate mängude tulemused on leitavad aadressilt: https://jalgpall.ee/voistlused/1/team/3836?season=2022