Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 6.-12. juuni

Eelnev nädal sõideti ringi omajagu. Lapsed käisid nii Raasikul kui ka Põlvas. Täpsema ülevaate sihtkohtadest ja sealsetest tulemustest annavad grupi treenerid.

 
Helios 2015:

Pisikesed pallivõlurid käisid Raasikul. Palav ilm oli harjumatu, mistõttu teekond sinna ja tagasi, ning koha peal veedetud aeg oli üsnagi katsumuste rohke. Küll aga saab kohapealsete tulemustega igati rahule jääda. 

 

Lähte 2013-2014:

Lähte võistkond osales kolmapäeval EMV esimesel turniiril Põlvas. Turniiril olid peale meie veel Põlva Lootos, Põltsamaa Motiv ja Helios Kollane.

Meie jaoks oli tegemist väga eduka võistlusega. Endale lasime lüüa ainult 2 väravat. Vastastele lõime aga pea igal mängul 10 väravat! Viimane mäng Põltsamaa Motiiviga katkestati kahjuks peale esimest poolaega, kuna vihma hakkas lihtsalt liiga kõvasti sadama. Antud sajuga polnud võimalik enam mängu jätkata, kuid selleks ajaks olid sotid juba selged- Lähte oli vastastest igati üle. Turniiriga võib igati rahule jääda! Kiitus lastele eduka turniiri puhul!

Laupäeval oli turniiri korraldamise järg meie endi käes. Teine EMV turniir toimus seega Lähte kooli staadionil. Peale meie olid kohal veel Paide Linnameeskond ,K-J Zenit Fibat ja K-J Zenit Everest JK Alliance ÜM.

Ka seekordne turniir osutus meile väga edukaks. Võitsime kõik mängud suureskooriliselt ja lasime vastastel endit kurvastada vaid kahel korral. Koduse turniiri puhul oli kohale tulnud ka palju sõpru ja sugulasi- saadi kõigile oma taset näidata! Kiidan taaskord lapsi eduka turniiri puhul.

 

Helios 2014:

EMV turniiril mängisime kokku 4 mängu – 3 võitu ja 1 kaotus. Lapsed olid väga tublid ja said hakkama nii palava ilma kui ka tugevate vastastega.

 
Helios 2012:
Võõrsil saadi Põlva vastu kirja 2:5 võit!
 
Helios 2011:
Tammeka Sinise vastu polnud küll kaugele sõita, kuid koduväljaku eelisega Tammekat võideti 0:1!
 
U16:
Olenemata lõppseisust (3:2 kaotus), oli väga vinge mäng. Vastaseks oli Ida-Viruma JK Alliance, ehk meeskond, kes polne veel kordagi sellel hooajal kaotuse maitset tundnud, seistes selle saavutusega tabeli tipus. Kuigi ka seekord ei õnnestunud neile seda kaotust kinkida, siis meie poolelt võideldi igati väärikalt, et selleni siiski jõuda. Kuigi olime kohe algusest peale tagaajaja rollis, suutsime siiski väravaid lüüa.
 
Naised:
See nädal käisid naised külas Puhjakatel. Pidime vastu võtma, 5:1 kaotuse, kuid vähemasti sai meie väravate arve avatud! Oli harjumatult palav ja seeläbi ka raske. Mängupildilt oli teine poolaeg igati parem kui esimene, mistõttu ka see meie löödud värav just sinna poole sattus.