Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 30. mai-5. juuni

Nagu iga nädal siis Helios on kusalgi ikka mängimas. Eelmine nädal olid võistlustules meie suuremad poisid ja tüdrukud. Pisematel meistrikate turniire ei olnud. Mängudest tegid kokkuvõtted treenerid. 

 
2009 punane:

Pühapäeval oli U14 mäng, Helios Punane (09) – Tammeka Valge (09)

Mäng algas kiire väravaga, vastase söödueksimusest haaras kasu Kristo Leming ning viis meid kohe 1:0 juhtima. 18. minutil suutsid vastased mängu viigistada. Teise poolaja lõpus lõi Taavi Täpsi kaugelt peale, lüües ilusa võiduvärava. Tulemus oli küll positiivne aga tööd on vaja veel kõvasti teha.
Mängu protokoll
 
2011: 

Vastu tuli võtta 1:6 kaotus FCI Tallinnale. Omasi võimalusi ei suudetud kahjuks ära lüüa, kuigi neid oli. Esimene poolaeg oldi üldiselt kergelt uimased- mängu edenedes see küll paranes, kuid mitte piisavalt, et ilusamat tulemust välja mängida. 

Mängu protokoll
 
2012: 

Mängupilt ei andnud kahjuks palju lootust. Saadi 0:6 kaotus. Olenamata seisust võitlesid poisid vapralt. Seekord lihtsalt ei klappinud midagi. 

Mängu protokoll 
 
2013 punane: 

Sellel vanusegrupil avanes võimalus võõrustada EMV turniiri. Enda korraldatud turniiril läks ka üsna hästi. Helios sai kirja kaks võitu ja ühe kaotuse.

 
U16:

Ülemere külalised Kuressarest võitlesid endale välja 4:4 viigi.

Meie treener ei saanud ei mängu ega tulemusega rahule jääda. Korduvalt sai küll ette tõmmatud, kuid viimastel minutitel jäädi ikka viiki. Kokkuvõttes oli siiski mänguseis igati aus. Täname FC Kuressaaret hea mängu eest!

Mängu protokoll
 
Naised:

Selle aasta esimese rahvaliiga kohtumise saime pidada Põlvas. Nii meie kui ka võõrustaja koosseis oli märgatavalt eelmise aastaga võrreldes muutunud. Põlvale polnud meie aga selle aasta esimesed vastased ja oli näha, et nad olid oma kokkumängu juba paremini jooksma saanud.

Esimene poolaeg oli natuke raske, selja tagant tuli võtta kolm palli. Kuid juba poolaja lõpu poole saime siiski oma mängu kätte. Lõpptulemuseks 4:0 kaotus. Järgmine mäng juba paremini!

Mängu protokoll