Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 16.-22. mai

 
Eelmine nädal mängiti ainult Eesti Meistrivõistlusi, teisi turniire meie jaoks ei toimunud. Seekord toimus enamus mänge koduväljakutel, andes lastevanematel võimaluse oma võsukeste mänge ise vaatamas käia.
U16:
Noormehed said kodus mängida Võru eakaaslaste vastu. Läksime kiirelt 3:0 juhtima ja saavutasime kontrolli mängu üle. Vaatamata asjaolule, et teiseks poolajaks jäime vähemusse, mängisime ikkagi hästi edasi. Vastastel lasti selja taha lüüa ainult kaks väravat, mis ei aidanud neil viigipunktideni jõuda. Tartu poisid said kirja 3:2 võidu. 
2009 Punane:

Pühapäeval mängiti Võru Helios 2009 vastu.
Esimene poolaeg domineerisime mängu ja sööt liikus hästi. Kahjuks suutsime oma esimese poolaja paljudest võimalustest realiseerida ainult ühe värava. Teine poolaeg läks natukene rabedamaks, sest vastased tundusid olevat isukamad ning meil hakkasid jalad kergelt väsima. Sealt tuli ka natuke rumal eksimus- tegime vastastele vea oma kastis, mis andis vastastele penalti löömise võimaluse. Meie õnneks ei suutnud vastased seda võimalust ära kasutada! Lähenesime asjale loogikaga, et kui ise ei löö lüüakse sulle, ehk lõime poolaja lõpu poole ise veel ühe värava! Lõppseis 2-0. Väravavõrku sahistasid seekord Mattias Vija ja Taavi Täpsi.

Protokoll 

2011:
Poisid pidid ärevas mängus tunnistama Tammeka 2:3 paremust. Mängust saab positiivsena kaasa võtta enda löödud väravad. Aga eriti eredalt võib pikemaks ajaks kummitama jääda meie poolt mööda löödud penalt. See oleks võinud tuua viigipunktid, ning punkte on ju alati tarvis.
2012:
Koduväljakul mängiti JK Tõrva vastu. See mäng kaotati napil 0:1 seisuga. Treeneri arvates ei olnud poistel seekord piisavalt tahet, kuna ta on kindel, et seda vastast oli võimalik võita. Üle ei jää muud, kui oodata järgmist mängu nendega, et seda arvamust kinnitada.
2014:
Laupäeval toimus paljude laste jaoks esimene EMV turniir.
Turniirilt küll kahjuks ainult 1 võit ja 3 kaotust. Kaotused olid iseenesest napid- nii ühe ja kahe väravalised. Need lasime endale lüüa iseenda väikestest eksimustest. Üldpildis oli aga turniir väga võrdne ja lapsed läksid iga mänguga aina paremaks.