Ostukorv: 0

Turniirid 24.-25. aprill

Pühapäeval käisid naised Tallinnas. Esmaspäeval aga noored Sindis.

Helios 2011:

Antud grupp läks turniirile, et koguda mänguaega. Kuna vahetusi polnud, siis selle eesmärgi täitmine ei osutunud eriti keeruliseks. Kuid isegi värskete jalapaarideta kogusime piisavalt palju punkte, et saada kaela kolmanda koha medalid! Selleks vajalikud puntid koguti kokku kahe võidu, ühe viigi ja kahe kaotusega. Lisaks sai Ranno, meie väravavaht, parima puuriluku auhinna.

Mängupäevaga sai selgeks, et poisid on heas vormis- vastupidavus ei saa kohe algaval hooajal olema meie nõrkuseks. Ainult viimases mängus, mille kaotasime WJK Santosele, oli näha väsimust!

 

Poseidon väikelinna cup 2022, 2012 grupp

Helios 2013 Punane:

Poseidoni Väikelinna Cup´il saavutati 3. koht! 2 võitu, 2 viiki ja 1 kaotus. Ainult 1 punkt jäi puudu 2. kohast!

Kohe esimene mäng saadi kirja 0:3 kaotus, vastaseks oli Santos. Polnud kõige hullem mäng, kuid eks see ärataski lapsed kohe üles.

Teise mängu vastaseks oli Pärnu Vaprus Kollane, keda võideti lausa seisuga 8:0. Meie väravad: Feliks 2, Devon 3, Reinar 2, Maria 1.
Ärevas mängus PJK vastu tuli leppida 0:0 viigiga. Kuigi mängu jooksul suudeti meie poolt lüüa 3 korda posti ja 2 korda latti.
Kui Pärnu Vapruse Kollast tiimi suudeti edastada, siis lihtsalt Pärnu Vaprusega oli lugu tasavägisem. Veel viimasel minutil, täpselt enne lõpuvilet, suutsid vastased lüüa värava. Lõppseis jäi seetõttu 3:3. Meie väravad: Feliks 2, Maria 1.

Turniiri viimane mäng peeti võõrustajate, Poseidoni, vastu. Sealt võeti 1:0 võit. Meie värava lõi Feliks.

Turniiri parimaks väravavahiks tunnistati Genert!

Poseidon väikelinna cup 25.04.22, 2013 punane

Naised:

Pühapäeval käisid Heliose naised Tallinnas, kus mängiti EJLi 5vs5 turniiril.

Kuuest mängust kaotati ainult üks mäng, kui jäädi 0:3 alla turniiri võitjatele. Seisuga 2:0 saadi kätte ka üks võit. Teised mängud jäid kahjuks või õnneks viiki. Naised küll hoidsid palli ja tegutsesid just vastaste poolel, kuid väravavõrku nende pealelöögid üles ei leidnud. Trennides tegeletakse nüüd natuke rohkem pealelöökide ja lõpetamistega ja küll juba järgmine turniir läheb veel paremini, kui seekord.