Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 15.-21. november

See nädalavahetus käisid mitmed grupid turniiridel.

Viljandi Rademar Cup

Helios 2012
Nagu jalgpall ikka siis löödi nii meile kui ka meie lõime teistele nii mõnegi värava. Lõpuks saavutati 9. koht 12 tiimi seas.

Helios 2014
Laupäevane turniir oli väga äge ning paljude osalenud laste jaoks oli see elu esimene turniir ning superäge kogemus.
Seekord kahjuks viiest mängust üks võit aga positiivselt küljelt lõime kolmes mängus vähemalt ühe värava.

Helios 2013 Punane
Turniir oli kõva tasemega ja seeläbi saadi palju häid mänge.
Esimeses mängus mängisime Viljandi Tuleviku Sinise võistkonnaga mille me võitsime 7:0. Suurepärane algus turniirile!
Teises mängus läksime vastamisi Tartu Tammekaga ja mängisime nendega 1:1 viiki.
Kolmandas mängus tuli meile vastu tugev FC Elva kes suutis meid 3:0 võita.
Viimases alagrupimängus suutsime võita Pärnu Jalgpalliklubi tulemusega 2:1.
Kahjuks jäime väravatevahega alagrupis 3. kohale ja ees ootas meid 5.-6. koha mäng WJK Tartu Santosega.
Mäng kujunes väga pingeliseks – mõlemalt poolt oli palju võimalusi. Suurepärase mängu tegi meie väravavaht, kes päästis palju olukordi. Mäng jäi 0:0 ja mistõttu asuti penalteid lööma. Penaltites suutsime meie paremini hakkama saada. Teeniti seega 5. koht! Kõikide turniiril osalenutega jäi treener väga rahule. Kiitus hea turniiri eest!
 
Tallinna FC Flora turniir- Rõõm Jalgpallist

FC Helios 2009 Punane
Pühapäeval toimunud turniiri esimene kohtumine oli Kalevi vastu. Enamuse mängust kontrollisime palli, kuid lasime kaitse praagist endale ühe õnnetu värava lüüa. Endi paljudest võimalustest suutsime vaid ühe realiseerida ja seisuks jäi seega 1:1.
Teine mäng Tabasalu vastu, nagu ka esimene mäng, lasime endale varakult ehmatusvärava lüüa ja jäime 0:1 taha. Ka seekord kontrollisime meie mängu kulgu. Selles mängus suutsime oma võimalusi paremini realiseerida ning võitsime mängu 3:1.
Kolmas mäng oli meil Saue vastu. Mäng kulges väga raskelt – tundus, et esimesed mängud hakkavad jalgades tunda andma. Vastased realiseerisid ilusa kauglöögi, mis kindlustas neile 1:0 võidu.
Neljanda mängu mängisime turniiri finalistide – FC Floraga. Juba enne seda mängu olid poisid nende saavutusest teadlikud ning see kruvis pinget nii meile kui ka vastastele. Väga ägeda võitluse ja emotsionaalse mängu suutsime 1:0 seisuga võita! See teenis meile 3.-4. koha mängu.
Seal oli meile vastasteks Saku Sporting. See võitlus osutus, ehk kõige lahedamaks mänguks sellel turniiril. Alustuseks suutsime, ilusa söötudega mängitud väravaga, 1:0 juhtima minna. Juba paar minutit peale väravat võtsime kaitses maha vastase ründaja ning vastastele määrati penalti. Selle tõrjus meie väravavaht Pärtel, kes tegi selleks väga ilusa hüppe. Peale penalti olukorda suutsime ees leida ilusa läbisöödu, mille lahendasime väravaks. Kuid ei läinud palju mööda kuniks lahtine pall trahvikastis puutus meie kaitsja kätt ning kohtuniku otsustas taas penalti määrata. Selle suutsid vastased realiseerida. Lõpuminutid olid küll pingelised, kuid skoor jäi samaks. 2:1 võit ja kolmas koht – igati tubli tulemus!
—————————————————————————————————————————————————————-