Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 13.-19. september

U9:
2014 grupiga käisime Põlvas turniiril. Saime mängida päris tugevate vastastega kuid kahjuks tulime tagasi ilma võiduta.
 
U11:
Võistkonna poisid käisid Käärikul võistlemas, kus saavutati kolmas koht!
 
U12:
2010 poisid mängisid FC Elva vastu. Ka seekord pidime tunnistama vastaste paremust. Trennis oleme tegelenud söödumänguga ja natuke oli seda juba ka mängus näha. Hea oli see, et poisid ei andnud alla ja pingutasid kuni lõpuvileni.
Suutsime ka kaks korda vastaste võrku sahistada- väravaid lõid Rimo Kupper ja Ragnar Maasikamäe  
 
U13:
2009 Kollase grupiga käisime Koeru staadionil Paide Järva vastu mängimas. Ütleksin, et mängupildis tundusime üle olevat aga vead tulid sisse kaitsetöös ja võimaluste realiseerimises. Kõvasti vaja veel poistega tööd teha.
 
U-17:
Nõmme Kalju FC II 6:7 U-17 Tartu FC Helios. 
Kui kevadringis mängisime Nõmme Kaljuga kodus viiki, siis seekord naasesime võõrsilt võiduga. Tegemist oli väga väravaterohkem mänguda. Mäng algas keeruliselt, kuna jäime juba esimese veerandtunni jooksul kaheväravalisse kaotusseisu. See raputas meid korralikult, mille järel tegime võimsa spurdi ja lõime viie minutiga kolm väravat, kui kauglöögist oli täpne Tikk, Vellendi tsenderduse suunas joonelt sisse Reitkam ja üks-ühele olukorra realiseeris Rohtmets. Sellest hoobist vastased esimesel poolajal enam ei toibunud. 
Teisel poolajal hakkas kõik nagu esimesel poolajal. Kalju viigistas ja varsti jäime uuesti kaotusseisu. Tegime korraliku vastukäigu. Jällegi oli täpne Rohtmets, kelle kontrollitud siseküljelöök kasti joonelt maandus värava tagumise posti kõrval. Sellele järgnes paari minuti pärast ka teine värav, mille suunas nurgalöögist väravasse Tikk. Kahjuks ei kestnud meie juhtimine pikalt, kuna vastased viigistasid penaltist. Sellele järgnes kaks kiiret väravat meie poolt, kui Lillemetsa pealelöögist tagasi põrkunud palli saatis võrku Rohtmets. Teine sündis vasturünnakust, kui keskjoonelt hankis palli Lillemets, purjetas sellega vastaste kasti ja saatis selle väravavahi kõrvalt kenasti võrku. Viimase Kalju värava eest hoolitses Tikk, kelle ebaõnnestunud vaheltlõige maandus õnnetult oma väravas.
Naised:
Esmaspäeval pidasid naised oma selle aasta viimase rahvaliiga mängu kui käidi külas Põlva Lootusel. Kahjuks seekord oli Põlva parem ja pidi tunnistama nende 0-2 paremust.