Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 6.-12. september

U-9:

2013 Kollase grupiga käisime Viljandis turniiril. Mängisime Viljandi, Valga, Tartu ja Jõgeva meeskondadega. Neljast mängust neli võitu. Super äge turniir ja nägin lastes kõvasti arengut!

U11:

Poisid käisid Käärikul võistlemas, kus saavutati esimene koht. Väga tubli esinemine laste poolt, edasi tuleb minna samamoodi!

U11 Lähte:

FC Helios Lähte käis laupäeval järjekordsel EMV turniiril Paides. Olime vastamisi Tallinna JK Auguri, Tartu JK Tammeka Valge, Harju JK Rae ja Paide LM Järvaga. Kahjuks ei õnnestunud seekord ühtegi võitu ega viiki saada. Positiivne oli see, et ainult Tammekale ei suutnud me väravaid lüüa, aga teistele võistkondadele olime mõnevõrra edukamad. Jätkame treenimist ja katsume ikka paremuse poole püüelda. 

U12:

Mängisime Elva vastu. Mängu algul oli meil probleeme ja vastane suutis kohe kaks korda meie eksimused ära karistada. Peale seda hakkasime ise oma mängu suruma mille järel mäng võrdsustus. Suutsime ka ühe värava lüüa. Kahjuks teisel poolajal olid vastased värava all enesekindlamad ja lõid seetõttu veel 3 väravat. Kokkuvõteks poistele hea kogemus ja teame mille kallal trennis töötada. Meie väravaautor: Marten Läänemaa.

U13 Punane:

Mängiti võõrsil Nõmme Unitediga. Kiirelt asusime 2:0 juhtima kuid poolaja lõpuks saavutasid vastased viigiseisu. Teisel poolajal lisasid vastased veel kaks väravat oma arvele. Neile me vastust ei leidnud ning koondskooriga 2:4 lahkusime kaotajatena. Mäng oli siiski väga võitluslik, sellise skooriga, eesti ühele parimale satsile, kaotada ei ole häbi.

U14:

Augusti lõpus kaotati Rakvere Tarvasele 6-3, kuna kahjuks mängiti kümmnekesi. See-eest septembri esimesel laupäeval võideti kodus 7-1 JK Tääksit ja võõrsil alistati see pühapäev 3 – 1 JK Tallinna Ararat.

U16:

Võidusoonel poisid tegid taas väga väärika esituse ja said kolm punkti tabelisse seisuga 3:1, võisteldes Harju JK vastu nende koduväljakul.

U17:
U17 Eliitliiga II liiga: U-17 Tartu FC Helios 1:4 U-17 Paide Linnameeskond.
Nädalavahetusel tuli kaotus liiga liidrilt. Paide on füüsiliselt tugev võistkond ja eelmisel mängul jäime nende vastu hätta just õhuvõitlustes. Lähtuvalt uuest formatsioonist plaanisime püsida kaitses kompaktselt ja leida võimalusi vasturünnakutest. Kokkuvõttes võib öelda, et uuel asetusel on jumet. Positiivne oli ka karistuslöögist löödud värav. Kahjuks oli mängu lõpp meie jaoks väga raske, kuna vahetusi polnud ja mitmed mängijad paraku lõpuni ei kestnud.

Naised:
Rahvaliiga raames mindi vastamisi Tammekaga. Kahjuks oli seekord vastane parem ja pidime tunnistama nende 0:2 kaotust.