Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 23.-29. august

Helios 2014:

Neljapäeval oli U9 turniir (sünniaasta 2013). Mängiti aasta vanematega ja saadi kolmest väga pingelisest mängust ka üks võit – treener on lastega väga rahul.

 

U13:

Kaotati suurelt santosele. Oli lihtsalt selline päev, mis ikka hooaja jooksul paar korda ette juhtub, et mitte miski välja tule. Poisid ei suutnud oma taset välja mängida. 

 

U13 Kollane:

FC Helios Kollane 5:7 Paide LM II

Väga napp kaotus, kuid oli näha noorte arengut.

 

U16:

Võitsid FCI Tallinn II-te 

Mille juures on märkimisväärne see, et mängul oldi erinevatel põhjustel ainult 10 mehega. Poistelt igati väärikas esitus tabelis kõrgemal oleva tiimi vastu! Kõva sooritus näitab, et tiimil on sisu. Sügisvoorus on senini näidatud kõva jalgpalli.

 

U17:

U17 Eliitliiga II liiga: U-17 Pärnu JK Vaprus 4:1 U-17 Tartu FC Helios. Mängule läksime paraku koosseisuprobleemidega – puudus väravavaht ja vahetused. Pärnus ootas meid ees naturaalmuruväljak, mis vajas üksjagu sisseelamist. Hoolimata mitte just liiga paljulubavast algusest, ei pakkunud me Pärnule kerget mängu. Võimalusi jagus mõlemale poole, kuid kokkuvõttes kinkisime vastastele lubamatult palju väravaid just individuaalsetest eksimustest.

 

Naised:

Naised mängisid rahvaliiga raames Puhjaga ja tuli võit 2-0. Järgmiseks vastaseks on Tammeka ning loodetavasti suudame eelnevat tulemust parandada.

 

Klubi:
Koos suvega sai läbi ka SUVEKOOL. Noored spordihuvilised, kes üks kord nädalas kokku said, omandasid tasakesi läbi huvitavate ja mänguliste tegevuste jalgpallivõluri kunsti. Nii mõnigi uudistaja on sügiseks endale ka treeninggrupi leidnud.