Ostukorv: 0

Heliose 15 a. kasvandik liitub uueks hooajaks esindusmeeskonnaga!

Esindusmeeskonna hooaja algus lükkub natukene edasi, kuid ongi hea hetk, et teha tutvust meie meeskonna uute liitujatega. Esimesena tutvustame Teile meie oma kasvandikku – 15 aastast Hugo Salmarit! Eelmisel hooajal mängis Hugo Heliose U17 meeskonnas, kus sai kokku 17 mängu ja 1 värava.

Käesolevaks hooajaks on esindusmeeskonna peatreener võtnud Hugo meeskonda ning toome teieni ka Simone Uggeri mõtted Hugost: „Meeskond on teda hästi vastu võtnud ja alati valmis Hugole andma nii piitsa kui präänikut. Ta saab aru, et ta peab tulema välja mugavustsoonist, et teha järgmine samm jalgpallurina. Esindusmeeskonna peatreenerina tekib hea tunne kui noorte võistkondadest tulevad heade baasoskustega mängijad – see tähendab, et klubi liigub õiges suunas. Kui Hugo treenib õige suhtumisega, siis kindlasti on tal esinduses mänguminuteid garanteeritud!“

Lasime ka Hugol endal anda kommentaari, et mis mõtted ja emotsioonid on temal, et saab liituda klubi esindusmeeskonnaga: “Esimesed kuud esindusega on olnud väga head –  mängijad ja treener on olnud väga sõbralikud ja toetavad. Nad aitavad ja juhendavad mind, kui vaja. Trennide tempo on palju kõrgem, kui minu vanuse grupis ja alguses oli raske sellest kinni pidada – nüüd olen sellega juba ära harjunud. On palju mängijaid, kellelt on õppida ja kindlasti selle aastaga arenen palju. Loodan, et saan hooaja jooksul korralikult mänguminuteid ja eelkõige oma meeskonda aidata. Hooajale läheme vastu positiivselt ja anname endast kõik, et saada võimalikult häid tulemusi.”

Jääme põnevusega ootama, kuidas Hugol debüüthooajal II liigas minema hakkab! Kohtume juba varsti väljakul!