Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 5-11 oktoober

NÄDALAKOKKUVÕTE: 5-11 OKTOOBER

U17 Eliitliiga II liiga B-tasand: U-17 Viljandi JK Tulevik 7:0 U-17 Tartu FC Helios. Treener Hindrek Teder: „Suur kaotus Viljandist. Esimene värav tuli kiiresti, kui vastasmängija keerutas otse nurgalöögist palli võrku. Poolaja lõpuks olime juba kolme väravalises kaotusseisus. Mõlemal juhul karistati meid kiire vasturünnakuga keskväljal toimunud pallikaotuse eest. Teisele poolajale läksime vastu raskes seisus. Kahjuks läks seis veel raskemaks, kui 60 minutil võttis meie keskkaitsja punase kaardi ja jäime vähemusse. Edasi käis mäng Viljandi dirigeerimisel ja lõppes meie jaoks hooaja suurima kaotusega“.

U15: Kohtla-Järve JK Järve 1:5 Tartu FC Helios.  Treener Urmo Viickberg: „Kuigi tulemus oli positiivne, siis mängupildis saab veel teha korrektuure“. Väravad: Romeo Petrušenkov, Harald Kusnets 2x, Aigar Paejärv ja üks vastase omavärav.

U12: Paide Linnameeskond I 2:1 Tartu FC Helios Punane. Treener Karl Gustav Kärner: „Esimene poolaeg lõppes 0:0 viigiga. Teisel poolajal leidsid esimesena tee väravani Paide poisid, aga suutsime üsna pea ka mänguseisu viigistada. Kahjuks andis kohtunik mängu viimasel minutil kaheldava penalti ja mäng lõppes 1:2 vastaste võiduga. Kripeldama jäävad paljud võimalused, mis jätsime lahendamata ja kahjuks seis sellel korral selline. Meie poolt tegi skoori Taavi Täpsi“.

U12: Pühapäeval (11.10) mängis U12 vanusegrupp Tartu FC Helios Kollane Tartus, SK Suure Jaani Unitedi vastu. Mäng lõppes seisuga 1:1. Treener Karl Gustav Kärner: „Olen rahul, kuidas poisid võitlesid, kahjuks ei suutnud vastast piisavalt üllatada ja mängu enda kasuks pöörata. Meie poolt tegi skoori Tauri Täpsi“.

U11: Reedel (09.10) käisid U11 poisid B-taseme viimasel meistrikate etapil Võrus. Mängiti Tääksi, Tammeka, Võru ning Peipsi poiste vastu. Treener Sander Teder: „ Tulime tagasi küll 1 võidu ning 3 kaotusega, kuid mängupiltides oli näha suurt arengut ründefaasis, millega oleme ka kõvasti vaeva näinud. Igas mängus suutsime vastaseid kostitada ilusate väravatega, kuid seekord sai saatuslikuks meeskondlik kaitsetöö. Üldpildis olid poisid väga tublid ning teame, mida tulevikus edasi teha“.

U11: Pühapäeval käisid U11 poisid A-taseme mängul Tallinnas –  külas FC Flora poistel. Treener Sander Teder: „Tagasi tulime 1-1 viigiga, mis tähendab, et Heliose poisid pole veel see aasta kaotusvalu tunda saanud. Treeneri pilgu läbi saab kindlasti olla mängupildiga väga rahul, kuid tulemusega kahjuks mitte. Head meelt teeb see, et kohtumist ikkagi domineerisime meie ning teisel poolajal vastased naljalt üle poole väljaku ei saanud“.

U10: Kõrveküla 2011 võistkond võistles U10 vanuseklassi meistrivõistluste etapil. Treener Urmo Viickberg: „Kuigi üritati väljakul teha seda, mida oleme treeningutel harjutanud, siis vaatamata õigetele mõtetele ei suutnud me väljakul soovitut ellu viia. Sageli jäi puudu enesekindlusest ja julgusest. Mis muud kui treenime edasi ja küll need võidud ka tulevad“.

U8: Tartu FC Helios 2013 Punane vanusegrupp võistles sel nädalavahetusel kodusel meistrivõistluste etapil. Treener Urmo Viickberg: „Mängiti väärikalt, ent mitmes mängus määras vastase paremuse hetkelised nö peataolekud, kus tähelepanu ei olnud mängul. Kuigi võideldi väärikalt, siis aasta vanemate konkurentsis jäid võidud tulemata. Viimases mängus Vändra Vapruse vastu suutsime väravaid lüüa igale maitsele“.