Ostukorv: 0

Iga sinu ostu pealt maksab LHV 10 eurosenti Tartu FC Heliose kontole

ANNA OMA PANUS! –  IGA SINU OSTU PEALT MAKSAB LHV 10 EUROSENTI TARTU FC HELIOSE PANGAKONTOLE

Ilmselt olete paljud kuulnud, Eesti Jalgpalli Liidu ja LHV Panga koostöös loodud Jalgpallikaart on pangakaart, millega makstes toetad Eesti jalgpalli. Ilmselt osad teist juba kasutavad seda võimalust ja annavad läbi LHV panuse Tartu FC Heliose klubi arengule – aitäh Teile! Kes antud teemasse süvenenud pole, siis see info on just TEILE!

KUIDAS RAHA KOGUNEB?

Iga sinu ostu pealt MAKSAB LHV 10 EUROSENTI  sinu valitud jalgpalliklubi toetuseks.

Maksa jalgpallikaardiga –> LHV annab 10 senti –> Toetusraha koguneb klubile –> Novembris maksab LHV toetussumma välja.

Näiteks kui 10 kaardiomanikku teeb igaüks nädalas 10 makset, koguvad nad klubile aastaga 520 €. Selle eest saab klubi osta näiteks 10 korralikku uut palli.

Kui Te kasutate LHV pangakaarti, siis on pangaülekanded teenustasuta. Peale selle on palju teisi mugavusi ja soodustusi. Tutvu lähemalt siit: https://www.lhv.ee/et/jalgpallikaart

KUIDAS ENDALE KAARTI SAADA?

Jalgpallikaardi tellimiseks ava konto ja telli kaart mobiili- või internetipangas. Kui oled juba LHV klient, saad kaardi tellida mobiili- või internetipangast postiga koju. Kaardi saadab LHV sulle postiga koju.

LHV EDETABEL

Iga kuu avaldab ajakiri Jalka LHV jalgpallikaartide TOP 20 edetabeli.  Anname üheskoos panuse ja tõstame Tartu FC Heliose jalgpalli pangakaartide tabelis pildile!