Ostukorv: 0

Eesti Metsameister toetab Heliose esindusmeeskonda ka sellel hooajal


Eesti Metsameister OÜ toetab FC Heliose esindusmeeskonda! Oleme väga tänulikud!

Eesti Metsameistri visioon on olla tunnustatuim metsandusettevõte Eestis, kelle teenus ületab inimeste ootusi oma unikaalse ja isikliku lähenemisega. Ettevõte omab üle tuhande hektari maad, mida majandatakse eeskujulikult ja rõhutakse lisaks raiumisele ka uuendamisele ning valgustamisele. Metsameistri meeskonnas on iga isiksus talent ja parima metsandusettevõtte toimimise oluline ja väärtuslik lüli. Neil on omanäoline ja alati kokkuhoidev kogukond, täis ettevõtlikke ja teadmishimulisi inimesi.

Nende meeskonda iseloomustab üks lihtne soov – teha asja paremini.  See on ka põhjuseks miks eelistavad neid tuhanded maaomanikud ja sajad metsandusettevõtted Eestis ja välismaal. Eesti Metsameister on osa ühest suurest tervikust – Eesti metsandusest. Metsameistrid peavad lugu iga maaomaniku soovidest ja lahendavad kõik väljakutsed – olenemata keerukusest. Nende jaoks on oluline, et maaomanik saaks täpse ja ilustamata ülevaate oma varanduse – metsa kohta. Nad seisavad ja ja usuvad, et iga eduka koostöö aluseks on usaldus, läbipaistvus ja professionaalsus. Need on ka FC Heliose klubi ühed väärtused.

Eesti Metsameister teab, et mets on Eesti rahva suurim väärtus. Nad on võtnud enda missiooniks kasvatada maaomanike teadmisi jätkusuutlikust metsamajandusest.

Loe rohkem SIIT