Ostukorv: 0

Karlis Karro liitub uuest hooajast Eesti tippliiga meeskonnaga

Tartu FC Heliose klubil on hea meel teatada, et 16 aastane Karlis Karro liitub uuest hooajast Võru FC Heliose meeskonnaga, kes mängib Eesti tugevuselt kolmandas tippliigas. Sellega saab Karlisest esimene Tartu FC Heliose kasvandik, kes Esiliiga B tasandil mängima hakkab. Varasemalt on Raigo Kuusik mänginud Esiliiga A tasandil.

Võru meeskonna peatreener kommenteerib üleminekut järgmiselt: „Meil on Karlise liitumise üle loomulikult väga hea meel. Esimestes trennides on ta näidanud ennast väga heast küljest ning loodame, et liitumine Võru FC Heliosega on kasulik nii tema arengule kui ka meie klubi käekäigule. Karlise näol on tegemist U18 koondise mängijaga, kellel on suur arengupotentsiaal ja kellest saab ka klubi stipendiaat ja KTM. Loodame, et saame aidata Karlist teel tippu ja tema saab anda oma panuse meie hooaja edukaks kujunemisele.“

„Kindlasti on antud üleminek mulle suur võimalus ning korralik hüpe karjääris, kuid ma usun, et ma saan hakkama,“ kommenteerib Karlis enesekindlalt oma üleminekut Võru klubisse. Uue hooaja ees on noorel mängumehel järgmised mõtted ja eesmärgid: „Esiliiga B näol ootan kindlasti tugevat taset ning armutut võitlust. Kuna Võru Heliose kodupubliku keskmine arv oli eelmine hooaeg 163, siis ootan mängimist sellise vaatajaskonna ees. Ma arvan, et peamine eesmärk on kogemuse kogumine ning isikliku kvaliteedi tõstmine. Samuti on enne igat hooaega tähtsad eesmärgid püsida terve kuni viimase vooruni ning koguda võimalikult palju minuteid.“

Karlis on olnud kandidaat Eesti U15, U16 ja U17 noortekoondistes ning pääsenud meeskonnaliikmeks Eesti U16 ja U17 koondises. Kokku on sinisärkide eest Karlisel 7 mängu ja 1 värav.

„Karlise üleminek Võru FC Heliose ridadesse on saanud teoks läbi loomuliku arengu. Karlis on mängija, kes on saanud Tartu FC Helioses piisavalt küpseks ning vajab kõrgemat taset, kus edasi areneda. Pärast arenguvestlust mängijaga leiti ühiselt, et Võru on parim lahendus. Soovin Karlisele sportlikku õnnestumist ja kordaminekuid uues meeskonnas,“ kommenteerib Karlise üleminekut tema senine treener Urmo Viickberg.

Lisaks Võru FC Helioses mängimisele osaleb Karlis ka Tartu FC Heliose klubi eest U19 Eliitliigas.