Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 3.aprill – 9.aprill

U15 II liiga: Saue JK vs Tartu FC Helios Punane (09.04)
U15.II Saue JK 1-2 Tartu FC Helios Punane
Treener Mart Born: “Esimene poolaeg oli meie jaoks mänguliselt kindlasti parem poolaeg, kus valdavalt olime meie palliga, ning vastased pigem üritasid kontrarünnakutest või pikkade pallidega väravani jõuda. Esimestel mänguminutitel suutsime kiiresti lüüa juhtvärava ning tekitada palju võimalusi terve poolaja vältel. Poolajaseis 1-0 meie kasuks. Teisel poolajal aga hakkasime palju eksimusi tegema ning teine poolaeg pigem valdasid palli vastased ja tekitasid palju ohtlikke olukordi meie väravale. Sellest hoolimata suutsime teisel poolajal kontrarünnakust vastastele veel ühe värava lüüa, mis tegi seisuks 2-0. Vastased suutsid mängu lõpuks ühe värava küll meile saada, kuid poisid pingutasid hoolimata väravast lõpuni ning lõppseisuks 2-1 võit Tartusse.”

U15 III liiga: Tartu FC Helios Kollane vs Tartu JK Tammeka Must (09.04)
Treener Urmo Viickberg: “2009 grupp võistleb alanud hooajal U15 III liigas. Meeskonda kuuluvad väiksema kogemusega sportlased, mistõttu hooaja eesmärgiks pole tulemus, vaid igal järgneval mängul parandada sooritusi. Pühapäeval mängis 2009 kollane meeskond JK Tammeka musta meeskonnaga, kellelt saadi küll skoori poolest kindel kaotus, kuid treenerina nägin edasiminekut võrreldes hooaja avamänguga.”

Tammeka Junior Cup (09.04)
Helios 2012
Turniirile pani treener Valeri välja kaks tiimi FC Helios ja FC Helios Kollane. Turniirilt saavutati I ja III koht!
FC Helios Kollasel tiimil oli alagrupis 4 mängu, kus suudeti võita neist kaks ja kaotada kaks. 3.-4. koha mängus võideti penaltitega TJK Legion Narvat.
FC Helios tiimil oli alagrupis viis mängu, kus viiest mängust suudeti võideti neli ja kaotati üks. Finaalis võideti Võru Heliost seisuga 5-1!
Treener Valeri Šabanov: “Kõik mängijad olid väga tublid ning pingutasid turniiril kõvasti!”
Järgmist turniiri 2012 grupil ei ole ning ootavad varsti algavaid Eesti Meistrivõistluseid.

Tammeka Junior Cup (08.04)
Helios 2015 Punane & 2015 Kollane
Treener Martin Murumaa: “Punane grupp: 3 võitu ja 2 kaotust, kollane grupp: 1 võit 1 viik ja 4 kaotust. Kõik mängijad andsid endast maksimumi ja treener jäi rahule”

Tammeka Junior Cup (08.04)
Helios 2016
Treener Valeri Šabanov: “Lapsed olid väga tublid ja said turniiril 5 head mängu, kus lapsed said võite ja kaotuseid.”

Tammeka Junior Cup (08.04)
Helios 2017
Treener Urmo Viickberg: “Karjääri esimesel turniiril käisid 2017 sünniaastaga lapsed, kelle saagiks Tammeka Junior Cupilt oli 3 võitu ning 2 kaotust. Väga positiivne oli meeskonna võime võistlusärevusest üle saada ning õppida iga mänguga paremini oma oskusi kasutama.”