Ostukorv: 0

Tartu FC Heliose jalgpalliklubi sai toetust digivõimekuse tõstmiseks

Eelmise aasta lõpus oli kõigil Tartu linna huviringidel ja -koolidel võimalik taotleda raha digivõimekuse tõsmiseks. Meie võtsime võimalusest kinni ja tegime projekti ning meie projekti hinnati toetuse vääriliseks. Tartu linnavalitsus eraldas toetuse 46 projektile, mille eesmärgiks oli huvihariduse ja -tegevuse digivõimekuse tõstmine. Kokku jagati toetuseks 270 000 eurot.

Laupäeval toimus meie treenerite esimene selle aasta seminar, kus tutvustasime digiprojektiga seonduvat ning seadsime plaanid käesolevaks aastaks.

Digiprojektiga saime:

  • Tahvelarvutid, mille abil on treeneritel hea oma treeningtööd planeerida kui ka läbi viia ja võimalus selle abil lastele näidata erinevaid harjutusi ja videoid. Et ikka teha kõik selgeks puust ja punaselt!
  • Alustada koostööd maailma esinumbriks oleva spordi tarkvara ettevõttega Sport Session Planner. Nüüdsest olemegi loomas klubile ühist digitaliseeritud andmebaasi treeninguteks ja tahvelarvutitega on treeneritel seda kõike hea jälgida ja ka lastele näidata ning seletada. Seda sama tarkvara kasutavad näiteks teiste seas ka Liverpooli ja Arsenali noorteakadeemiad!
  • 4 GoPro kaamerat koos lisatarvikutega. Lisaks sinna juurde statiivid, millega on võimalik filmida 385cm kõrguselt. GoPro kaamerate abil saavad nüüdsest treenerid analüüsida treeningtööd ja võistlusmänge.
  • Videotöötlusarvuti kontorisse, kus treeneritel saavad kiirelt ja mugavalt teha videotöötlust oma treeningutest ja mängudest.

Oleme väga tänulikud Tartu Linnavalitsusele, et nad otsustasid sellise projekti ellu kutsuda ja õnnelikud, et just meie sellest ka osa saime. Soovime treeneritele jõudu tööle ja lastele põnevaid treeninguid!