Ostukorv: 0

Esimene punkt tabelisse!

Meeskond pidas see nädal kaks lahingut- ühe kodus, teise võõrsil. Kirja saadi üks viigipunkt.

Esimeseks vastaseks oli Ida-Virumaa FC Alliance U21. Neile pidi, peale pikka madistamist, tunnistama 0:1 kaotust. Võitlus oli tõesti tugev- mõlemale poolele jagati mitmeid kollaseid kaarte. Mängu peale kokku, sai välja jagatud ka kolm punast. Häbiga peab tunnistama, et neist kaks,  jagati Heliose meestele. Ühe mehega vähemuses olles suudeti siiski mängu lõpus veel ohtlikke olukordi luua, kuid seisu viigistamiseks sellest siiski ei piisanud.

Teine mäng peeti Jõgeva aleviku staadionil. Palaval päeval tuli mõõtu võtta Jõgeva SK Noorus-96ga. Heliosele algas päev raskelt- katkise bussi tõttu tuli ootamatult joosta rongijaama poole. Jõgeva rongist jäädi pingutustest hoolimata maha. Tuli otsida muid lahendusi, et 5 tiimiliiget, kes mängijate isiklike autode peale ei mahtunud, jõuaks ka mängule.  Peale mõningaid telefonikõnesi sai transport leitud ja sõit Jõgeva poole sai alata.

Peatreeneri jaoks oli peavalu suurem kui ainult transpordiküsimus- kokku tuli panna algkoosseis. Piirangud pani peale eelnevast mängust kogunenud kaardid, kuum suveilm (mõnel mängijal oli sellest tingitult kehv enesetunne) ja noormängijate koormuspiirangud. Takistustest hoolimata toodi koju üks punkt!