Ostukorv: 0

Üks võit, üks kaotus

Esindusmeeskond pidas nädala jooksul kaks kodumängu, nendest üks võideti ja teine kaotati. Esimene mäng toimus Väikeste karikavõistluste raames ja teine II liiga Põhja/Ida regiooni meistrivõistluste käigus.

Karikaheitlus Saku Sportingu vastu võideti suureskooriliselt- seisuks jäi 6:2! Heliose poolelt said jala valgeks: Tarvi Suvi kahe väravaga, Robin Gross, Emanuele Uggeri, J.Pablo. M.R. ja Daniel Erik Kiuru. Väravavahist, Joonas Jõeveerest, osutusid paremaks Saku mängijad Kristo Koppel ja Jaan-Kristjan Kaalma.

Teise liiga neljanda vooru mängu peeti JK Sillamäe Kalevi vastu. Mängu tulemus koduvõiskonnale rõõmu ei valmistanud- kui Sakule löödi 6, siis seekord tuli sama palju oma väravast pall välja tuua.  Heliosele vigastusterohkeks ja raskeks mänguks osutunust kohtumisest suudeti välja teenida penalt, mille Tarvi Suvi ka väravaks realiseeris. Kokku 1-6 kaotus.

Mõlemast mängust on nii mängijatel kui treeneritel tehtud omad järeldused, millest lähtudes valmistutakse juba järgmiseks mänguks. Viienda vooru kohtumine peetakse juba kolmapäeval 16. juunil, taaskord koduväljakul. Vastaseks on siis Ida-Virumaa FC Alliance U21.