Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 29.august – 04.september

Sisukad turniirinädalad asendusid suvelõpu rahulikuma rütmiga ning külmade sügistuultega, kuid see meie noori ei heidutanud. Mängudest räägivad lähemalt treenerid.

2009 punane:

Laupäev, 03.09.2022
Helios 2009 Punane vs. Tallinna FC Flora Rohelised

Mäng algas väga ägedalt, kuna mõlemal poolel oli kohe võimalus juhtima minna, kuid kumbagi olukorda ei lahendatud. Peale mitut meie võimalust said vastased kontrast avavärava ning sellega lõppes ka esimene poolaeg. 

Teine poolaeg alustasid vastased tugevamalt ning keskkaitsja veast saadud penaltist läksid vastased 2:0 juhtima. Peale väravat näitasime aga meie head mängu ja suutsime vastastele kahest rünnakust 65. ja viimasel minutil 2 väravat lüüa. Lõpptulemus 2:2 viik.

2011:

Laupäev, 03.09.2022
Tartu FC Helios Kollane vs. Tartu JK Tammeka Kollane

Laupäevane EMV mäng läks üsna tasavägiselt. Võõrsil peetud mäng Tammeka kollaste vastu oli võrdses seisus kuni viimaste minutiteni. Väravatele küll tormi ei joostud, kuid mõlemad pooled olid oma rünnakutes südikad. Lõppseis tuli siiski 1:0 vastase kasuks.

2012:

Pühapäev, 04.09.2022
Tartu FC Helios vs. Tõrva JK

Pühapäeval sai EMV raames käidud Tõrva staadionil. Mäng oli jällegi väga tasavägine. Seisul 0:2 lõime oma esimese, kuid ainsa värava Tõrva JK vastu. Vahepeal tekkis võimalus mäng ka viigistada, kuid lootustandval rünnakul kaotasime palli. Vastased asusid koheselt kontrarünnakule ning said hoopis endale ühe värava juurde. Mängu lõppseisuks pidime siiski 1:3 kaotusega leppima.