Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 22.-28. august

Eelmine nädal oli igati sisukas- palju turniire, mõni EMV mäng ja suvekooli lõpp. Ennast ei lastud segada ka kuumast ilmast. Täpsemalt juba treeneritelt endilt.

2009:
Kolmapäev 24.08
Helios 2009 Punane vs. Narva Trans 2009
Mäng algas meie jaoks mitme hea võimalusega mida ei suudetud ära kasutada. Nagu öeldakse:”Kui ise ei löö, siis lüüakse sulle,” siis nii ka juhtus. Narva suutis poolajaks minna 2:0 juhtima. Teisel poolajal läksime kõrge pressinguga peale mistõttu hakkasid vastased rohkem eksima. Meie kahjuks lõid Narvakad siiski kiirest kontrast seisuks 3:0.Mängu lõpus hakkasime siiski oma võimalusi ära lööma, ehk lõppseisuks 3:2 kaotus.

Laupäev 27.08
Helios 2009 Punane vs Rakvere Tarvas 2009
Mäng oli väga tasavägine. Olime kaitses kindlad kuni 50 minutini, kuniks kaitsja eksimusest said vastased löögile ning asusid 1:0 juhtima. Peale väravat kaotasime külma närvi ja kiiresti löödi vastase nurgalöögist ka teine värav. Mängule pani punkti viimastel minutitel meie kahjuks vilistatud penalt, mille vastased realiseerisid. Lõppseisuks 3:0 kaotus. Raske mäng- on palju mida sellest veel õppida.

2011:
Nii nagu sellele suvele omani, siis ka teisipäevasel Elva cupil lõõmas päike ja temperatuurid olid laes. Sellest ei lasknud poisid ennast segada ning turniiril teeniti välja 3. koht!
Viiest mängust võideti kolm ning kaks mängiti viiki. Endale lasti lüüa ainult kaks väravat, kui ise löödi vastastele 8. Seejuures vastastele löödud kaheksast väravast kuus lõi Ralvin Pint! Nende väravatega teenis ta ka turniiri parima väravaküti auhinna!

Turniiri tulemusedElva Cup 2022, 2011 3. kohtAntud tiim ei piirdunud ainult turniiri medalikohaga vaid laupäeval võideti mäng ka liigas. Flora eakaaslased alistati lausa 7:2 seisuga! Tasub tähele panna ka tõsiasja, et varasem mäng sama tiimi vastu jäi tagasihoidlikult 0:0 viiki.
Protokoll

2012:
Reedel asusid Elva cupil punkte koguma ka aasta nooremad poisid. Antud vanuseklassis pandi välja lausa kaks tiimi. Kui teisipäeval piirdus Ralvin kuue väravaga, siis seekord sai ta neid kirja lausa üheksa! Taaskord sai ta parima väravaküti auhinna endaga koju viia.
Auhindade sadu ei piirdunud aga sellega. Heliose punane tiim tuli võistluse võitjaks ning kollane saavutas kolmanda koha! Parima väravavahi auhinna viis endaga kollase tiimi väravavaht Ranno Kupper.
Turniiri tulemused

Pühapäeval võideti EMV raames 4:3 seisuga Viljandi Tuleviku võistkonda. Taaskord suudeti parandada eelmise omavahelise mängu seisu- varasemalt olime hoopis meie need, kes kaotasid ja seda seisuga 7:2.
Protokoll

2013:
Seekord tuli meil endil EMV kolmas turniir korraldada. Laupäeval Veerikul toimunud mängud läksid meil väga hästi! Saime 3 võitu ja ühe viigi. Aitäh Pärnu Poseidonile ja Raplamaale osalemast! Treener rahul ja lapsed rõõmsad.

Pilt: Sasha Heifets
2013 EMV turniir augustis, pilt Sasha Heifets

2015:
Reedel oli Viljandis EMV kolmas etapp.
Saime mängida Flora, Põhja Tallinna Volta, Raadiku ja Viljandiga. Saldoks jäi 1 võit, 1 viik ja 2 kaotust.
Aasta vanematega mängides tegime väga hea turniiri ja kaotused olid ka väga napid!

Pilt: Evelin Lahesoo
2015 grupp Viljandis EMV turniiril 26.08.22

Naised:
Oma hooaja viimases mängus saadi kokku Welco naistega. Eelmisel korral saime endilegi üllatuseks kirja 1:0 võidu. Seekordne mäng algas aga kartusega sama tulemusega kaotada. Nukker seis ei püsinud aga kaua, sest esindusmeeskond oli usinalt kaasa elamas- naised ei saanud siis ju häbisse jääda! Mäng lõppes 2:1 võiduga!
Naiste rahvaliiga mäng 24.08.22

Treeninggruppide kõrval panustas klubi viimase kahe kuu jooksul uutele pallisõpradele jalgpalli tutvustamisele. Juba teist aastat toimus SUVEKOOL, mis sai eduka lõpu eelmisel nädalal. Teisipäeval lõpetasid selle teekonna 2011-2015 aastal sündinud poisid ja üks julge tüdruk. Kolmapäeval tõmbasid otsad kokku 2016-2018 sündinud noorukid.
Kahe kuu jooksul tehti kord nädalas trenni- seda lõbusas ja mängulises võtmes, kuid siiski nii, et jalgpalli ja selle tehnika algtõed selgeks saaks.
2011-2015 suvekooli lõpp 2022
2016-2018 suvekooli lõpp 2022

Kolmapäevaks oli Tiidrek Nurme meid kutsunud Spordi ja piiblilugude päevale. Treener Urmo ja esinduse mängija Henry käisid kohapeal lastele jalgpallitrenni läbi viimas. Veedeti üks tore lõunapoolik mängides vutti!

spordi ja piiblilugude päev 2022spordi ja piiblilugude päev 2022