Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 15.-21. august

Meie poisid käisid nii laagrites, võistlustel kui ka turniiridel. Koju mindi nii rõõmujoovastuses, kui ka pisikese kurbusega. Täpsemalt saab teada gruppide kaupa.

2009:

Pühapäeval mängisid poisid Tallinna võistkonna FC Araratiga.

Kohe mängu alguses läksid vastased juhtima. Aga poisid ei lasknud pead norgu ja peale paljusi rünnakukatseid suutsime lüüa viigivärava. Natuke enne poolaja lõppu suutis pall veel kolm korda võrgu üles leida – 32. minutil läks vastane uuesti juhtima, aga veel enne poolaja lõppu suudeti Meie Filippole kahel korral anda üks hea sööt, mis resulteerisid kahe väravaga.

Teisel poolajal suutis vastane jõuda 3.3 viigini. Meie poisid sellega ei leppinud, ning peagi vormistas Kristo ühest heast tsenderdusest  võiduvärava.

Poisid olid väga tublid, et peale vastaste esimest, ja hiljem ka viigiväravat, ei mindud lootusetult närvi ja suutsid mänguplaanist kinni pidada.

Protokoll

2011:
Poisid käisid Käärikul laagris. Kokku tehti 8 trenni, millest üks oli viguriga. Meie poistega olid samaaegselt laagris võimlemisklubi Piruett tüdrukud, ning treeneritel tekkis mõte korraks laste rollid ära vahetada. Nii siis tegid Meie jalgpallurid võimlejate treeneri käe all igasugu venitusi jms, ning võimlejad mängisid jalgpalli.

Peale laagrit said poisid paar päeva rahulikumalt võtta, et siis laupäeval koduväljakul FC Tallinna vastu astuda. Palava ilmaga said poisid hästi hakkama ja 10:0 võidumängus oli väravaid igale maitsele.

Protokoll

VK Piruett mängimas jalgpalli Valeri käe all2011 poisid Käärikul laagris, august 2022VK Piruett mängimas jalgpalli Valeri käe all

2014:
Laupäeval peeti esimene mäng Tallinna Kalevi vastu. Poisid ei saanud kahjuks kohe alguses mängu käima ja selle arvelt lasti endale seljataha lüüa kaks kiiret väravat. Kuigi mängu peale olukord paranes, siis tuli ikkagi vastu võtta kaotus, seda seisuga 4:2.

Teine mäng JK Alliance ja Jõhvi JK Noova ÜM vastu oli täitsa teine tera, ning võitsime neid seisuga 8:4.

Kohila Püsivuse vastu olime samamoodi võidukad ja seisuks jäi 10:5.

Kui oleksime saanud esimesel mängul kohe esimesest sekundist mängu käima oleks suure tõenäosusega ilma kaotusteta koju läinud. Lapsed olid tublid ja said ägeda kogemuse

U16 :
Heitluse tulemus tabeliliidri vändraga ei vastanud ootustele, kuigi mängupilt oli lootustandev.  Seis 0:4 ei peegeldanud mängupilti tervikuna, kuid peame siiski tunnistama Vändra poiste paremust.

Protokoll

Naised:
Kolmapäeval mindi teist korda vastamisi FC Jõgeva Wolwes/Oshee naiskonnaga. Kui esimene mäng võõrsil suutsid Meie naised koju tulla ühe viigipunktiga siis seekord jäädi tühjade kätega. Esimese poolaja keskel lasti lüüa kaks järjestikku väravat ja sealt tagasi ei suudetudki tulla. Võimalusi küll oli, kuid vastase väravavahi taha ei tahtnud need kuidagi jõuda.

Protokoll