Ostukorv: 0

12.-13. märts

See nädalavahetus käisid noored Viljandi Tulevik Cupil ja naised Tallinnas.

 

2014:

Viljandi Tulevik Cupile läksime 6 lapsega, ehk ainult ühe vahetusega. Arvestades osalejate arvu olime päris tublid- jõudsime 5.-6. koha mängule. Turniiril mängisime 5 mängu millest ühe võitsime ja ühe viigistasime. Järgmisele turniirile läheme juba rohkemate mängijatega ja tuleme veel parema tulemusega!

Viljandi tulevik cup 2022, 2015 grupp, 2. koht

2015 grupp teise koha karikaga
Pildi tegi Brigit Teppo

2015:

Viljandi Tulevik Cupil oli meie esimene mäng Elvaga. Selles mängus me veel magasime, kuid mängisime viiki. Teises mängus oli vastas väga tugev Nõmme Kalju. Läksime seal mängus kaks korda juhtima, aga lõpuks tuli napp kaotus. Viimases mängus oli vaja suurt võitu, et saada poolfinaali. Suur võit ka tuli, kui suutsime Viljandi Tuleviku seisuga 10:0 alistada!
Poolfinaalis tuli vastu Saku Sporting. Mäng algas kahe kiire väravaga vastase poolt. Poisid tuju sellest ei kaotanud ja hakkasid veel rohkem võitlema. Selles mängus näidati turniiri parimat mängu ja lõpuks see mäng võideti seisuga 3:2! Suurepärane mäng aitas meid finaali.
Finaalis sattusime taas kokku Nõmme Kaljuga. Peale rasket poolfinaali olid meie jõuvarud üsna otsas ja finaalis tuli leppida kaotusega.
Tulemuseks lõpuks täiesti välja teenitud 2 koht. Poistelt super turniir ja treener jäi kõigega väga rahule! Kõik kes osalesid, ületasid ennast ja näitasid väga head taset! 

 

Naiskond:

Pühapäeval käidi EJL korraldatud 5v5 turniiril Tallinnas. Turniir oli tasavägine ja mängida sai mitme meie jaoks uue naiskonnaga, sest osales rekordarv naiskondi. Kuigi poodiumile ei pääsetud, siis siiski tuldi tagasi hea emotsiooni ning toreda kogemusega.