Ostukorv: 0

5.-6. veebruar

Nädalavahetusel käisid meie lapsed nii Viljandis, Otepääl kui ka Lähtel. Sellest, kuidas lastel neil võistlustel läks, räägivad nende treenerid. 
 

Helios 2012 

Grupp võistles pühapäeval Viljandis. Kuna märkimisväärsel hulgal oli haigeid või isoleerituid, siis küsisime abi treener Valerilt- saime juurde neli poissi. Turniiril mängisid 7 võistkonda omavahel läbi ning õhtuks oli meie saldo 5 võitu ja 1 viik, mis andis II koha.
Tuleb märkida, et kõik poisid võitlesid väärikalt ning positiivsena tasub välja tuua asjaolu, et mitmed, kes on alles sügisel treeninguid alustanud, mängisid üle ootuste hästi. Lisaks teise koha karikale ja medalitele pälvisid meie meeskonnast eriauhinna Ralvin Pint (turniiri parim mängija) ning Martin Aleksander Mägi (meeskonna parim).
 

Helios 2013 Punane

Poisid käisid pühapäeval Lähtel turniiril. Turniiril pidime osalema ilma vahetuseta kuna paljud on isolatsioonis või haiged. Kirja saime ainult ühe kaotuse ja teised mängud võitsime. Kokkuvõttes 4 koht ja jäin turniiriga väga rahule. Võideldi kõvasti ja näidati, et tahetakse võita! Kõik kes tulid olid tublid!
 

Helios 2013 Kollane

Mängisime Lähtel 4 mängu- 2 kaotust, 1 viik ja 1 võit.
Turniir algas väga raskelt ja suure kaotusega, kuid peale seda suutsime teha väikese vigade paranduse ning järgmised mängud mängisime juba paremini. 
 

Kõrveküla 2013-2014

Lähte turniiri tase oli küllaltki hea ja mõned meie lapsed pidid rinda pistma endast vanematega. Kahjuks ühtegi võitu ega viiki me ei saanud aga mul on siiralt hea meel, et kõik lapsed pingutasid ja võitlesid lõpuni välja.

 

Helios 2015

Lapsed käisid Otepääl turniiril. Saime mängida 5 mängu- tuli 2 kaotust, 2 võitu ja 1 viik. Poisid näitasid head tahet ja juba väga head arengut. Oleks raske nendega mitte rahul olla!