Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 25.-31. oktoober

Helios Lähte:
Teisipäeval osaleti Santos Cup-il. Koos meiega osalesid: WJK Santos, FC Peipsi United Junior, Puhja SK Barca ÜM ning JK Tallinna Kalev.
Kahjuks oli turniiri tase meie jaoks liiga tugev ning kaotasime kõik mängud. Kuid siiski oli positiivne see, et suutsime ise ühe värava lüüa. Kõige hullemast päästis kohati super tõrjeid teinud väravavaht. Kiitus!
Jätkame treenimist ja loodame peagi võidulainele naasta.

2009 kollane ja punane, Helios 2012:
Grupid viibisid neli päeva Käärikul laagris. Trenni tehti nii jalgpalliväljakul kui ka rattaga mööda suusaradasi sõites.

U-17:
JKTK Jüri ja Raasiku FC Joker ÜM 1:5 U-17 Tartu FC Helios.
Hoolimata sellest, et läksime mängule vähemuses, suutsime vastast üllatada ja võtta tugeva individuaalse- ja võistkondliku soorituse abil kindla võidu. Tundus, et vastane alahindas meid. Vähemuses mängimine ei paistnud platsil kuidagi välja ja lõime terve mängu jooksul palju ohtlikke võimalusi. Kaitses mängisime pidevalt riski piiril ja saime peaaegu laitmatult hakkama. Olulistes momendid pöörasime mängus enda kasuks – Lillemetsa avavärav, Põlmi penaltitõrje, Salmari ja Rüüsoni duublid.

Nädalavahetusel osalesid Tammeka Junior Cupil:

– 2013 punane:
Mängisime 5 mängu ja saime palju uut kogemust turniiril. Uus võistkond sai palju kogemust koos mängimiseks ja järgmised turniirid juba palju paremini!

– 2013 kollane:
Turniir möödus pingeliselt ja pidasime mitmed ägedad mängud. Lapsed näitasid tugevat tehnikat.

– Helios 2014:
Mõned mängud olid teistest raskemad kuid võitlesime tublisti kuuenda koha välja. Paljude turniiril olnud laste jaoks oli see esimene võistlus jalgpallis ning usun, et saadud emotsioon ja kogemus oli positiivne.

– Helios 2015:
Grupp sai esimest korda osaleda Tartus turniiril.Saime mängida 5 mängu ja lõime palju väravaid. Kõiklapsed olid esimesest turniirist vaimustuses ja sain kõigiga kes osalesid rahule jääda.