Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 20.-26. september

U11:
EMV turniiril pidasime kaks mängu. Raplamaa JK Kollasega tuli 9-0 võit ja FC Tallinnaga 2:2 viik.
 
U13 punane:
Kolmapäeval mängiti Tammeka valgega. Võitluslikus mängus õnnestus võidusadamasse tüürida minimaalse 1:0 skooriga.
 
U13 kollane:
23.09 Mäng Otepää vastu oli väga valus kaotus, kuid tasavägises mängus suutsime näidata oma hooaja parimat esitust. Kahjuks jätsime oma võimalused realiseerimata.
26.09 Mäng Suure-Jaani Unitedi vastu. Kui eelmine mäng näitasime ennast heast küljest siis see mäng jäime füüsiliselt mõnele poisile alla. Samuti tuleb põhjalikult tegeleda kaitsetööga.
 
U14 ning U16:
Poisid liideti nädalavahetusel ühtseks meeskonnaks ning võisteldi Kääriku Cupil. Kahepäevase turniiri lõpuks platseerusime kolmandale kohale. Urmo:”Treenerina jäin nähtuga rahule, kuigi mängus esines tavapärasest rohkem tehnilist praaki. Turniiri eesmärk oli hinnata eelkõige nooremate poiste valmisolekut mängida endast aasta kuni kaks vanemate vastu. Kokkuvõtvalt saab öelda, et poisid on valmis endast vanemate vastu võistlema”.
 
U16:
Neljapäeval mängiti Pärnu Vaprusega ning tulemusega 7:1 võeti võit.
 
U-17:
Tartu FC Helios 1:2 U-17 FC Kuressaare. 
Minimaalne kaotus saarlastele. Kuna mitmed mängijad olid haiguse tõttu rivist väljas, siis saime kokku täpselt ühe koosseisu jagu mängijaid, seal hulgas oli ka kaks väravavahti, kellest Künnapil tuli olude sunnil mängida ründaja positsioonil. Mäng oli võitluslik ja oluliselt tasavägisem kui kevadel Kuressaares. Esimene värav tuli teise poolaja alguses, kui Salmar pääses ca 25 meetrilt vabalt löögile ja saatis palli väravavahile püüdmatult lati alla. Kahjuks ei suutnud me oma edu hoida. Saarlastel õnnestus viigistada pärast hetkelist tähelepanematust meie värava all ja võiduvärav vormistati otse karistuslöögist.