Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 16.-22. august

U11 Lähte:
EMV raames osaleti pühapäeval Kehras U11-B.N/S turniiril. 
Osales 5 võistkonda: FC Helios Lähte, FC Helios Kõrveküla, Anija JK, Tallinna JK Augur ja Harju JK Laagri.

Kahjuks õnnestus saada ainult üks viik ja kolm kaotust. Seekord olime väga hädas isegi väravate löömisega- eelmise turniiri põhjal ei oleks seda kuidagi uskunud. Aga kahjuks seekord ei tulnud suurt midagi välja. Saime kogemuse võrra rikkamaks ja katsume ikka edasi, paremuse poole püüelda.U13:

Poisid näitasid esimest korda mängupilti mille nimel on töötatud- see tõi ka 3:1 võidu võõrsil, Põlva Lootose vastu. 
 
U11 Kõrveküla:
22.08 käisime poistega Kehras turniiril. Seal saime madistada 4 võistkonnaga. Vastu tuli võtta 3 kaotust ning ühe mängu me ka võitsime. Hea on tõdeda seda, et mängupilt on muutunud väga palju paremuse poole ning me suudame pakkuda kõigile vastastele lahingut.

 
U16:
Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi võideti 7:1 
Treener oli väga rahul poiste suhtumise ja hingestatud mänguga.
 
U17:
U17 Eliitliiga II liiga: U-17 Saku Sporting 2:1 U-17 Tartu FC Helios. 
Minimaalne kaotus Sakust. Esimesel poolajal domineeris Saku ja poolaeg lõppes kodumeeskonna 2:0 eduseisus. Teine poolaeg mäng pöördus ja möödus valdavalt meie initsiatiivil. Lõime ühe värava tagasi ja olime uuesti mängus sees. Viimased 25 min panime Sakule tugeva surve peale, kuid kahjuks rohkem väravaid lüüa ei õnnestunud.
 
Naised:
Rahvaliiga raames mängisime neljapäeval kodus Jõgeva Wolvesiga. Esimesel poolajal jäime 0:2 kaotusseisu, kuid teisel poolajal suutis meie naiskond mängu 2:2 viigistada. Võit oli lähedal, kuid tuli viigiga leppida.