Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 9.-15. august

Seekord võtavad treenerid nädala kokku sedasi!
 
2014:
EMV turniiril suutsime ühe mängu võita ja kaks väga napilt kaotada. Arvestades, et liigas mängime aasta vanemate poistega, siis väga kõva tulemus!  
 
Lähte 2013-2014:
Pühapäeval käisime turniiril Valgas. Saime madistada Valga Warriori, JKFC Valga, Põlva Lootose ja Helios kollase eakaaslastega. Saime tunda võidurõõmu ning kaotuskibedust, kuid tähtsaim oli see, et lapsed nautisid ja nüüd paneme trennis täiega edasi.
 
2013 Kollane:
EMV turniiri neljast mängust kolm suutsime võita! Usun, et lapsed kui ka lapsevanemad kes kõrval vaatasid said hea emotsiooni ja laengu võistlustelt kaasa.
 
2009 Kollane:
Valga vastu 8-0 kaotus, raske mäng, kuid poisid võitlesid olenemata seisust lõpuni.

U17:

U-17 Tartu FC Helios 0:5 U-17 JKTK Jüri ja Raasiku FC Joker ÜM. 

Kodus tuli vastu võtta järjekordne kaotus. Mänguks valmistumine oli paras peavalu, kuna mitmel U16 mängijal olid mänguminutid selleks nädalaks koos ja pidid mängust eemale jääma. Lisaks oli ka väravavaht vigastusega eemal ning tema asemel tegi väravavahi debüüdi meie äärepoolkaitsja. 
Alustasime mõlemat poolaega viisakalt, kuid kaitsefaasis olime kehvad ja vastaste väravad murdsid meie motivatsiooni. Kahjuks seekord meist Jüri ja Raasiku ühendvõistkonnale vastast ei olnud.