Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 26. juuli – 1. august

U10:
Poisid võistlesid Otepää Cupil. 10 võistkonna konkurentsis 8. koht pole küll midagi märkimisväärset, aga saime üle hulga aja taas võistelda ja näha, milles on veel vaja juurde panna.
U11:
Käidi samuti Otepää Cupil. 7 koht. “Esimene võistlus pärast pausi. Kaotused olid minimaalsed. Omi momente ei suudetud  ära lüüa. Töötame edasi ja proovime oma hoo tagasi saada.”
U12:
Maha sai peetud tuline lahing FC Santosega. Peale ebaõnnestunud esimest poolaega (0:2), suutsid poisid teha tõeliselt ilusa ja võitlusliku teise poolaja. Paraku see kord tuli veel leppida 3:5 kaotusega.
U16:
Pühapäeval mängiti võõrsil Nõmme Kaljuga. Meeskond näitas hingestatud mängu ning vaatamata mitmetele löömata jäänud võimalustele oli 2:2 viik aus tulemus.

U17:

Eliitliiga II liiga: U-17 Tartu FC Helios 0:4 U-17 JK Narva Trans. Sügisvooru esimeses mängus tuli vastu võtta kaotus. Mängus liigatabeli liidri vastu lähtusime kaitsest ja panustasime kiiretele vasturünnakutele. Kohe mängu alguses õnnestus vastastel saada kiire üheväravaline edu. Selle seisuga lõppes ka esimene poolaeg. Teise poolaja keskel teenis Narva penaltist teise värava. Seisu parandamiseks ei jäänud enam muud üle, kui võtta rohkem riske. Paraku oma võimalusi ära kasutada ei suudetud ja hoopis Narval õnnestus tänu avatumale mängule eduseisu kasvatada.
Naised:
Rahvaliigas kaotati 0:2 Tammeka Valgele.
Klubi:
Edukalt lõpetati ka teine linnalaager!