Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 7-13 juuni

U9 Kollane ja Oranž:

Laupäeva õhtul toimus U9-B.S EMV turniir, kus osalesid Helios Kollane U9 ja Helios Oranž U9. Helios Oranži jaoks oli tegemist esimene võistlusega! Olenemata seisudest ja mängupiltidest said nad tunda väravalöömise rõõmu.

Helios Kollane U9 osales samal turniiril ning nemad, ilmselt ka B-grupi favoriidina, võitsid kõik mängud üsna suure väravatevahega.

U10:

Meeskonnal oli esimene turniir üle pika aja. Meistrivõistluste raames kohtuti FC Valga, Merkuur-Juuniori ning FC Võruga. Võitluslikkes mängudes pidi küll vastaste paremust tunnistama, ent treener oli mängupildiga väga rahul – eriti just palliga tegutsemise osas. Väärtuslik turniir, millest lähtuvalt saab suunata edaspidiseid treeningplaane.

U11: 

Reedel mängiti 2009b grupi vastu, kust saadi 10-1 võit! Edasi valmistutakse laagriks.

U12:

Valus kaotus 3-4 FA Tartu Kalevi vastu  

U13 Punane:

Meeskond kaotas FA Tartu Kalevile tulemusega 0:7. Skooriliselt küll korralik kolakas, aga kogu mäng tervikuna nii hull ei olnud. Väga hea kohtumine, millest joonistusid eriti hästi välja meie puudused, mida koheselt parandama hakkame.

U13 Kollane:

Helios 0 – 12 Tammeka Must

Laupäevane mäng oli poiste jaoks väga raske- üks vahetusmängija ja 26 kraadi palavust kunstmurul. Aga poisid andsid endast parima.

U14:

Võistkond sai kirja suure võidu 18-2 FC Tarvastu ja JK Tõrva ÜM üle

U16: 

Võistkond pidi leppima 0:6 kaotusega.

U17:

Eliitliiga II liiga: U-17 Tartu FC Helios 3:3 U-17 Nõmme Kalju FC II. 

Mäng oli pingeline, kuna külalistel õnnestus mängu kahel korral juhtima minna. Õnneks suutsime omalt pool alati vastata ja mängu lõpus ise juhtima minna. Mängu viimastel sekunditel suutis Kalju siiski seisu viigistada, kui meie karistusalas leidis pall vaba Kalju mängija, kes selle võrku suunas. Mängu lõpp jääb kindlasti kripeldama, kuna võit oli käega katsutav, kuid lõpuks pidime ikkagi leppima vaid ühe punktiga.

Naised:

Neljapäeval mängiti rahvaliigas Welco vastu. Mäng kaotati 1-2, kui naised olid tublid. Esimene mäng liigas on alati raske, aga võideldi lõpuni ja tehti hea sooritus.