Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 21-27 september

NÄDALA KOKKUVÕTE: 21-27 SEPTEMBER

U17 Eliitliiga II liiga B-tasand: U-17 Tartu FC Helios 0:3 U-17 JK Kuusalu Kalev. Treener Hindrek Teder: „Jäime oma eksimuste tõttu kohe mängu alguses kaheväravalisse kaotusseisu. Saime esimesest ehmatuest üle ja tulime veel mängu tagasi. Seis sundis aina enam riskima ja kõrgemalt mängima, kuid oma võimalusi paraku ära vormistada ei õnnestunud. See jättis vastastele vasturünnakuteks rohkem ruumi ja päris mängu lõpus risk realiseerus. Kokkuvõttes oli meie sooritus seekord nõrk“.

U15: Tartu FC Helios 3:0 FA Tartu Kalev II. Treener Urmo Viickberg: „Kohtumine oli algusest peale täielikult meie kontrolli all ning tulemuseks 3:0 võit. Poisid mängisid küpselt ning võitjas ei tekkinud hetkekski kahtlust. Mängu distsipliinist ja -plaanist peeti kinni ning see väljendus ka tulemuses”.

TU14: JK Tabasalu 7:0 Tartu FC Helios. Tüdrukud käisid nädalavahetusel Tabasalu eakaaslastega mängimas ning paraku pidime vastu võtma kindla kaotuse. Treener Sander Teder: „Pärast Tabasaluga mängu oleme mänginud kõigiga ühe mängu ning kokkuvõttes saavutasime 4-nda koha: 8 võitu, 1 viik ning 3 kaotust. Järgnevalt hakkab esiviisik mängima omavahel teist vooru ning veel on lootust tõusta poodiumi kohale“.

U13: FC Otepää 5-1 Tartu FC Helios

U12: Tartu FC Helios 2:3 Tartu FC Santos. Treener Karl Gustav Kärner: „Kahjuks pidime tasavägises mängus tunnistama 2-3 kaotust. Meie poolt tegi skoori Filippo Uggeri. Peame tähelepanu pöörama kaitsetegevusele ja rünnakute lahendamisele. Järgmine mäng sellel laupäeval kui võõrustame JK Tammeka Sinist võistkonda.“

U11: Helios 2010 A-taseme poisid käisid nädalavahetusel külas Viimsi poistel ning tagasi tuldi ägeda meeskondliku 2-1 võiduga. Treener Sander Teder: „Jäime küll 0-1 kaotusseisu, kuid saime kiirelt tehtud vigadeparanduse ning enne poolaega suutsime mängu viigistada. Teine poolaeg me suuri muudatusi ei teinud ning suutsime meeskondlikult ka võiduvärava lüüa. Väga ilus oli vaadata, kuidas poisid terve mängu lõpuni võitlesid ja iga palli nimel vaeva nägid. Hetkel pole poisid veel Eesti meistrivõistlustel kaotusvalu tundnud“.

U8: U9 liigas mängiv Helios 2013 Punane grupp (liigas FC Helios Oranž nime kandev) võistkond sai nädalavahetusel kogemusi Sindis. Treener Urmo Viickberg: „Kuigi mängupilt kõikus rahuldavast väga heani, siis endast aasta vanemate vastu oli keeruline seda tulemuseks vormistada. Kuna see on teadlik otsus mängida endast vanematega, siis 3 kaotust ei murenda meeskonnavaimu, vaid loob pinnast endavanustega võitlemiseks“.