Ostukorv: 0

Nädala kokkuvõte: 24-30 august

NÄDALA KOKKUVÕTE: 24-30 AUGUST

U17.II.II U-17 Tartu FC Helios 1:4 U-17 Võru FC Helios ja FC Elva ÜM. Alagrupi viimases mängus tuli vastu võtta kaotus sõsarklubilt. Treener Hindrek Teder: „Avavärava eest hoolitsesime seekord meie, kuid vastased surusid jõuliselt oma mängu peale ja võtsid lõpuks ikkagi oma. Selle tulemusega jätkame pärast ümberformeerimist U17.II liiga B-tasandil.“

U15: Tartu FC Helios U15 võistkond mängis möödunud nädalal 2 mängu.

Tartu FC Helios 1-1 FC Tarvastu ja JK Tõrva ÜM. Treener Urmo Viickberg: „Kolmapäeval 26. augustil võõrustati tabeli liidreid, kus võitlusliku mängu tulemusena tehti 1:1 viik. Palliga mängus olime tublid ja töö, mida on trennis tehtud, peegeldus ka mängupildis. Paraku jätsime terve rea häid võimalusi ka realiseerimata“.

Kohila Püsivus 2:2 Tartu FC Helios. Treener Urmo Viickberg: „Nädala teises mängus kohtusime Kohila Püsivusega, keda avavoorus võitsime. Kiire vastaste värava järel mäng võrdsustus ning tekitasime rea häid võimalusi. Sellest hoolimata jäi poolajaks seis 1:0 Kohilale. Teisel poolaajal jätkus võrdne mäng ning kümmekond minutit enne mängu lõppu suutsime viigistada. Veel mõned minutid hiljem suutsime ka 2:1 ette minna, kuid minut enne mängu lõppu lasime vastastel viigistada. Mängupilti arvestades aus tulemus. Vastastel oli ka päris mitu head momenti skoorimiseks, ent suurepäraste tõrjetega suutis meie väravavaht Mattias Põlm meid veepeal hoida“.

U12: FA Tartu Kalev 13:0 Tartu FC Helios Punane

U12: Tartu FC Helios Kollane 1:3 Anija JK

U10: Helios 2011 vanusegrupp käis nädala alguses turniiril Elvas. Alagrupis saadi 4 üheväravalist kaotust ning üks viik. Kuigi mänguliselt oldi tublid, siis igas mängus jäi „I“-le täpp panemata. U10 võistles reedel ka Pärnus Eesti meistrivõistluste etapil, kus saldoks jäi võit, viik ja kaks kaotust.

U9: Helios 2012 võistles see nädal kahel turniiril. Esmalt Elva Cupil, kus A taseme konkurentsis oli küll raske, kuid saadi hulgaliselt kogemusi. Oluline, et  suudeti ise väravaid lüüa ja ka veidi võidurõõmu maitsta. Helios 2012 Oranž mängis pühapäeval ka Eesti meistrivõistluste etapil Sindis, kus 4 mängu saldoks jäi 2 võitu ning 2 kaotust. U9 turniir paar päeva hiljem läks juba oluliselt paremini. Alagrupis teeniti võit, viik ja koatus, millega mindi edasi poolfinaali, kus vaatamata pikale eduseisule, lasime Tammekal lõpu eel 2 kiiret väravat lüüa ning 2:1 tulemusega edenesid finaali sinisärgid. Kolmanda koha mäng algas kohe vastase kahe kiire väravaga, kuid meie poisid ei andnud alla ning lõpu eel suutsime lüüa ka 3:2 võiduvärava. Tasuks tubli III koht.