Ostukorv: 0

Heliose emad saavutasid Emade turniiril III koha


FC Heliose emad osalesid Emade jalgpalliturniiril, mis toimus 30.augustil Tallinnas Sportland Arenal. Emade turniiri eesmärgiks oli pakkuda võimalust noorte kui ka täiskasvanud mängijate emadele osaleda mõnusal turniiril. Tegemist on ettevõtmisega, mille eesmärk on liikumisharrastuse propageerimine ja klubide kogukonna kasvatamine.

Turniiril osales 12 Eesti jalgpalliklubi võistkonda ja kokku tuli mängima 99 naist. Turniir toimus kolmes alagrupis. FC Heliose emade alagrupis olid vastasteks  KadRak United, Nõmme United ja Fc Kose. Saime oma alagrupis teise koha ja pääsesime edasi mängima kohale 1-4. Finaalmängudes oli vastasteks  KadRak United (1:1), FC Lev Ladies (0:1) ja Infonet (2:0). Heliose naiskond saavutas tubli kolmanda koha!

Väravad lõid:

Kerli Huik 2

Katre Sakala 1

Karin Vimberg 1

Annabel Kuul 1

Johanna Nurk 1

See turniir näitas, et jalgpalli võivad mängida igas vanuses emad. Kellel oli kogemusi natuke rohkem, kellel vähem või kes oli esimest korda platsil aga hakkama said kõik. FC Heliose klubis treenivad naised on suuremas osas emad ja väga tublid emad. Nad on trenni teinud alla aasta, aga tulemus on juba väga hea. SINA kes sa mõtled, et sooviks ka trenni tulla, aga väike hirm on kas saab hakkama, siis võime öelda, et tore seltskond ja mõnus trenn on seda proovi väärt 🙂

Pärast turniiri käisid naised kaasa elamas ka Eesti-Hollandi naiste Euroopa meistrivõistluste valikmängule.