Ostukorv: 0

Nädalavahetusel osalesime turniiridel kui ka liigamängudel

Lähte 2008 poisid võistlsesid Flora Selver Cupil, kus saavutati 7. koht. Alagrupi 4. koht tähendas mänge 7.-8. kohale, kus vastaseks oli Saku Sporting. Viigiliselt lõppenud normaalajal näitasid meie poisid penaltiseerias külma närvi ning võtsid võidu. Treener Urmo Viickbergi kommentaar: “Nii nagu ka eelmisel turniiril, suutsime palliga kohati ilusasti mängida, kuid kaitsetöö vajab veel parandamist.”

Helios 2005 vanusegrupil algas hooaeg U15.II Liigas. Tuletame meelde, et sellel hooajal mängivad antud võistkonnas nii Tartu, Lähte kui Tabivere noored. Esimeses mängus kohtuti Tartu FC Ararat võistkonnaga, kus kohtumise lõpptulemuseks jäi 2:2 viik. Treener Hindrek Teder: „Positiivse poolena tooksin välja, et suutsime teisel poolajal 0:2 kaotusseisus olles initsiatiivi võtta ja välja võidelda 2:2 viigi.

Helios 2009 vanusegrupp osales laupäeval Valga FC Warriori Kevadturniiril, kus saavutati 5. koht. Treener Karl Gustav Kärner: „Mõnele poisile oli see üleüldse esimene turniiri kogemus ja said väga võrdsed mängud Põlva, Läti  ja Valga poistega.“

Helios 2007-2008 vanusegrupp osales nädalavahetusel Hillar Otto Memorial 2019 turniiril, kus saavutati 10. koht. Turniiril osales 12 võistkonda neljast eri riigist: Eesti, Läti, Venemaa, Valgevene.

Helios 2010 ja 2009 poistel toimus eelmisel nädalal ühistreening, kus tehti kolm segameeskonda ja tehti omavahelisi treeningmänge. „Poiste jaoks oli see midagi uut ning treenerid said näha kuidas vanemad ja nooremad poisid omavahel läbi saavad,“ kommenteeris huvitavat treeningpäeva treener Sander Teder.

Tartu FC Heliose esindusmeeskonna hooaja algus oli edukas, kui alistati EMÜ SK meeskond seisuga 2:0. Meie väravad lõid Tarvi Suvi ja Ralf Raudik.