Ostukorv: 0

Teguderohke nädalavahetus jalgpalliväljakutel

Esindusmeeskond kohtus laupäeval FC Tarvastu ja JK Tõrva ühendmeeskonnaga, kus pidime tunnistama vastaste 3:0 paremust. Tegemist oli treeningkohtumisega, et enne esimest liigamängu mängupilti lihvida.

Tartu FC Helios U17 võistkond pidas kohtumise Eliitliigas, kui võõrustati Paide Linnameeskonda. Esimesel poolajal oli mänguinitsiatiiv Paide käes ja selle pealt löödi ka 1:0 ainus mängu värav. Teisel poolajal mängupilt muutus ja meie noored olid väga tublid ning kontrollisid kohtumist, kuid väravaid lüüa ei õnnestunud.

Laupäeval toimus kodulinnas Tartus Tammeka Juunior Cup 2019, kus osales Helios 2007-2008 vanusegrupp. Treener Ivan jäi turniiriga rahule ja kiitis poisse. 5-6 koha mängus pidime tunnistama FC Santose paremust ja kokkuvõtteks kuues koht.

Heliose 2010 vanusegrupp osales laupäeval  Tallinas Apollo Cup turniiril, kus 8 võistkonna seas saavutati 6 koht. Treener Sander ütles, et turniir algas hästi, kuid pärast kahte mängu vajus mängupilt ära – ei mängitud plaanipäraselt ja tehti lihtsaid vigu. Noored mängumehed said uusi kogemusi ja õpetussõnu.

Pühapäeval käis Heliose 2011 vanusegrupp Tallinnas Apollo Cup-il. Tegemist oli noortele esimeseks pealinna turniiriks. Treener Valeri sõnul oli pikk sõit lastele harjumatu, mis paistis silma mänguväljakul. Turniir ei läinud tulemuse poolest kõige paremini (saavutati 10 võistkonna seas 8 koht), kuid lapsed said väärt kogemuse.

Ka teine Heliose vanusegrupp oli võistlustules, kui Lähte FC Heliose 2008 poisid käisid Tammeka Juunior Cup 2019 turniiril. Treener Urmo kommenteeris turniiri järgnevalt: „3 viiki ja 3 üheväravalist kaotust alagrupist küll edasi ei viinud, kuid mängupilt oli päris kena .Ründetegevusega olin väga rahul. Napimast napimad kaotused annavad aga mõtteainet ja tegevussuunad kätte kaitsefaasis tegutsemiseks.”